Hundetæppe jem og fix

Flytte-/hundetæppe – 150 x 100 cm – Jem & Fix

Flytte-/hundetæppe – 100 x 150 cm | jem & fix

Praktisk tæppe, der kan bruges til mange formål fx flytning, til hunden, i bilen eller på skovturen. Det måler 200 x 150 cm. Køb det her hos jem & fix.

Praktisk tæppe, der kan bruges til mange formål fx flytning, til hunden, i bilen eller på skovturen. Det måler 100 x 150 cm. Køb det her hos jem & fix.

Flytte-/hundetæppe – 150 x 200 cm – Jem & Fix

Flytte-/hundetæppe – 200 x 150 cm | jem & fix

Hundetæppe m/kødben 70 x 100 cm · Fleecetæppe til hunde, der fx kan beskytte kurven, bilen eller sofaen imod snavs. 10,00 /stk. Lev. omk. tillægges.

Praktisk tæppe, der kan bruges til mange formål fx flytning, til hunden, i bilen eller på skovturen. Det måler 200 x 150 cm. Køb det her hos jem & fix.

Hundetæppe med hank 100 x 65 cm – Jem & Fix

Hundetæppe med hank 100 x 65 cm | jem & fix

Billige flyttekasser og alt til flytning finder du her. Det er sjældent, at det er en fornøjelse at skulle flytte, men køber du dine flyttekasser i jem & fix, …

Rejsehundetæppe, der lige til at tage med, så dit kæledyr har et blødt sted at ligge fx på ferien, i bilen eller udendørs. Tæppet måler 100 x 65 cm og det kan rulles sammen for nemmere transport. Køb det hos jem & fix.

Hundetæppe m/kødben 70 x 100 cm – Jem & Fix

Hundetæppe m/kødben 70 x 100 cm | Køb fleecetæpper hos jem & fix

Hundetæppe af fleece i sort/hvid med print. Brug det i hundekurven, sofaen eller bilen og skån underlaget for poteaftryk. Køb hundetæpper hos jem & fix.

kurve, foder & legetøj – Hunde- og katteartikler – Jem & Fix

Hunde- & katteartikler – kurve, foder & legetøj | Køb hos jem & fix

Køb hundekurve, hundefoder, kølemåtter, hundesnore, kradsetræer og legetøj lige her. I jem & fix har vi nemlig et stort udvalg til lave priser.

Hundemadras sort 60 x 80 cm | Altid lave priser i jem & fix

Klassisk hundemadras på 60 x 80 cm i sort med en blød skumkerne og stærkt, vandafvisende og vaskbart betræk. Forkæl din hund med en ny hundeseng fra jem & fix.

Dyreartikler til lave priser – Jem & Fix

Dyreartikler til lave priser | jem & fix

Køb dine dyreartikler, såsom tilbehør til dine husdyr og kæledyr hos jem & fix. Altid lave priser og mulighed for at købe online.

Flyttekasser & tilbehør til flytning – Jem & Fix

Flyttekasser & tilbehør til flytning | jem & fix

Find billige flyttekasser samt flyttetæpper, papindsatser, bobleplast og alt andet til din flytning. Se udvalget online eller i en af vores butikker.

Flyttetæppe 150 x 200 cm – Harald Nyborg

Flyttetæppe 150 x 200 cm

Flyttetæppe til beskyttelse af møbler m.m. under transport og flytning.Tæppet er også velegnet til mange andre formål som ku

Ukendt hundetæppe tilbud hos jem & fix

Nuværende Ukendt hundetæppe tilbud fra jem & fix tilbudsavis. Tjek de seneste Ukendt hundetæppe tilbud og nyd de billigste Ukendt hundetæppe tilbud til de bedste priser.

Keywords: hundetæppe jem og fix, flyttetæpper jem og fix