Ikea jutholmen

JUTHOLMEN serien – IKEA

JUTHOLMEN serien – IKEA

JUTHOLMEN Taburet, ude, 65x65x31 cm. 495.-. + evt. leveringsomk.

JUTHOLMEN serien

JUTHOLMEN Hjørnesektion, ude, mørk gråbrun – IKEA

JUTHOLMEN Hjørnesektion, ude, mørk gråbrun mørkegrå – IKEA

JUTHOLMEN Hjørnesektion, ude, mørk gråbrun mørkegrå. Alle sektioner i JUTHOLMEN serien kan bruges alene eller sættes sammen til en modulopbygget sofa i en størrelse, der passer perfekt til din altan eller terrasse. Du kan gøre din sofa mere komfortabel og personlig med dekorative hynder i forskellige størrelser, farver og mønstre.

JUTHOLMEN Modulopb. hjøsofa 3-pers., ude, mørkegrå …

JUTHOLMEN Modulopb. hjøsofa 3-pers., ude, mørkegrå/Kuddarna beige – IKEA

JUTHOLMEN Modulopb. hjøsofa 3-pers., ude, mørkegrå/Kuddarna beige Vil du have en hjørnesofa i dag og en lige sofa i morgen? Så skal du bare skille delene ad, flytte rundt på dem og sætte dem sammen igen. Vedligeholdelsesfri plastrotting og hynder med skridsikkert stof, der ikke falmer, gør livet nemmere.

JUTHOLMEN 1-pers. siddesektion, udendørs, mørk gråbrun

JUTHOLMEN 1-pers. siddesektion, udendørs, mørk gråbrun mørkegrå – IKEA

JUTHOLMEN 1-pers. siddesektion, udendørs, mørk gråbrun mørkegrå. Alle sektioner i JUTHOLMEN serien kan bruges alene eller sættes sammen til en modulopbygget sofa i en størrelse, der passer perfekt til din altan eller terrasse.

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå …

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå/Kuddarna beige – IKEA

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå/Kuddarna beige Læg dig godt til rette og slap af i denne modulopbyggede sofakombination, hvor puffen danner en chaiselong på den ene side. Vedligeholdelsesfri plastrotting og hynder med skridsikkert stof, der ikke falmer, gør livet nemmere.

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå …

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå/Kuddarna beige, 210×73/138 cm – IKEA

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå/Kuddarna beige, 210×73/138 cm Læg dig godt til rette og slap af i denne modulopbyggede sofakombination, hvor puffen danner en chaiselong på den ene side. Vedligeholdelsesfri plastrotting og hynder med skridsikkert stof, der ikke falmer, gør livet nemmere.

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå …

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå/Kuddarna beige – IKEA

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå/Kuddarna beige Læg dig ned på JUTHOLMEN modulopbygget 3-pers. sofa – og flyt rundt på delene, når du har brug for en 2-pers. sofa og en lænestol. Vedligeholdelsesfri plastrotting og hynder med skridsikkert stof, der ikke falmer, gør livet nemmere.

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå …

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå/Kuddarna beige, 210×73 cm – IKEA

JUTHOLMEN 3-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå/Kuddarna beige, 210×73 cm Læg dig ned på JUTHOLMEN modulopbygget 3-pers. sofa – og flyt rundt på delene, når du har brug for en 2-pers. sofa og en lænestol. Vedligeholdelsesfri plastrotting og hynder med skridsikkert stof, der ikke falmer, gør livet nemmere.

JUTHOLMEN 2-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå …

JUTHOLMEN 2-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå/Kuddarna beige, 146×73 cm – IKEA

JUTHOLMEN 2-pers. modulopb. sofa, ude, mørkegrå/Kuddarna beige, 146×73 cm Indret en hyggekrog til afslapning udenfor med JUTHOLMEN modulopbygget 2-pers. sofa og bløde hynder. Vedligeholdelsesfri plastrotting og hynder med skridsikkert stof, der ikke falmer, gør livet nemmere.

Keywords: ikea jutholmen