Online handel

E-handel og webshop – Dansk Erhverv

E-handel og webshop

E-handel er det mest markante vækstområde i detailhandlen. Mange butikker driver online handel med webshop samtidig med fysiske butikker.

E-handel er det mest markante vækstområde i detailhandlen. Mange butikker driver online handel med webshop samtidig med fysiske butikker. Digital Handel arbejder for styrke vilkårene for B2C, B2B og D2C e-handelsvirksomheder og deres leverandører nationalt og internationalt. Vi udøver vores virke gennem analyser, rådgivning, guides, netværk og som politisk talerør, samt vi arrangerer events for e-handelen. Vi står for den årlige e-handelsanalyse, som er Danmarks største analyse om danskernes adfærd på nettet, samt den prestigefyldte E-handelspris.

Dansk Ehandel: Danskernes e-commerce tracker

Danskernes e-commerce tracker – Dansk Ehandel

Med Danskernes e-commerce tracker kan du følge udviklingen i dansk e-handel og danske forbrugeres online købsadfærd.

E-handel i Tal: hvordan og hvad vi køber | Clearhaus Blog

E-handel i tal: Sådan handler vi online. Hvor meget køber vi online? Danskerne er vilde med nethandel. Faktisk så vilde, at den danske nethandel i 2016, …

Onlineshopping har efterhånden vundet fodfæste i dansk detailhandel. Men hvor meget køber vi for, og hvad er det egentlig vi køber, når vi shopper online?

Dansk e-handel fortsætter positiv udvikling i 2021 | Nets

Ny rapport fra Nets: Dansk e-handel fortsætter positiv udvikling i 2021 | Nets

11. apr. 2022 — 2021 blev et godt år for dansk e-handel. Rejsebranchen fik vendt nedturen og de øvrige kategorier fortsatte væksten fra det foregående år.

2021 blev et godt år for dansk e-handel. Rejsebranchen fik vendt nedturen og de øvrige kategorier fortsatte væksten fra det foregående år. Ny e-handelsrapport fra Nets viser, at dansk e-handel samlet set gik frem med 11 procent. Corona-pandemien har dog ændret vores online købsmønstre på flere måder.

Se de 10 vigtigste fordele og ulemper ved e-handel – Salesforce

Se de 10 vigtigste fordele og ulemper ved e-handel – Salesforce Blog

28. jul. 2021 — Overvejer du at sælge dine produkter online? Her er 10 fordele og ulemper ved e-handel · 1. Din forretning bliver mere skalérbar · 2. Du holder …

Overvejer du at sælge dine produkter online? Så kan du blive meget klogere på de forskellige fordele og ulemper ved e-handel i artiklen her.

Dansk e-handel 2020: En historisk udvikling – Shipmondo

Dansk e-handel 2020: En historisk udvikling

22. mar. 2021 — Shipmondo analyserer den danske e-handel. Få indblik i det digitale marked, nye forbrugsmønstre og leveringsmuligheder, der har præget det …

Shipmondo analyserer den danske e-handel. Få indblik i det digitale marked, nye forbrugsmønstre og leveringsmuligheder, der har præget det historiske år 2020.

Levering af dagligvarer med online supermarkedet | nemlig.com

Køb dagligvarer på nettet i Danmarks førende online supermarked med over 9.000 varer og Danmarks største udvalg af økologisk frugt/grønt og kød. Se her!

E-handel inkl. Amazon Certificering – Itucation

Bliv ekspert i e-handel på et 6 ugers kursus | Itucation

Du lærer hvordan en virksomhed opretter en webshop samt får størst mulig succes med e-handel. Reserver en uforpligtende plads.

Online salg – Virksomhedsguiden

Få hjælp og vejledning til at drive virksomhed | Virksomhedsguiden.dk

Hvad er e-handel? Bliv klog på, om du skal have en webshop, eller om du skal satse på en online markedsplads. Få også overblik over fragt og lager og …

Keywords: online handel