Tv2 play philips

Udfasning af TV 2 PLAY-app til udvalgte Smart TV

21. jan. 2023 — Det er ikke længere muligt at benytte TV 2 PLAY-appen på udvalgte Smart TV. … Philips Smart TV: Alle årgange (lukkes 10. maj 2022).

Philips TV mangler TV2 Play. Hvilken TV boks? – Side 2

Philips TV mangler TV2 Play. Hvilken TV boks? – recordere.dk forum – Side 2

Jeg har både en Apple TV 4K og en Chromecast med Google TV. Trods merprisen ville jeg også vælge en…

Anmeldelser af TV 2 PLAY – Trustpilot

Anmeldelser af TV 2 PLAY | Læs kundernes anmeldelser af play.tv2.dk

Hvor mange stjerner vil du give TV 2 PLAY? Slut dig til de 3.877 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Hvor mange stjerner vil du give TV 2 PLAY? Slut dig til de 3.876 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Sådan får du TV2 Play på dit fjernsyn – Stream TV

Der findes overordnet to metoder, til at få TV2 Play op på dit fjernsyn, hvis du ikke er … for alle de gængse Samsung modeller, så vel som Philips mv.

Philips pus8057, tv2play app ? – Flatpanels forum

24. nov. 2022 — Jeg sidder og kigger på nyt tv til de gamle. De har kig på dette Philips i 55″. Deres krav er, at der skal være adgang til tv2play, viaplay, …

Jeg sidder og kigger på nyt tv til de gamle. De har kig på dette Philips i 55″. Deres krav er, at der skal være adgang til tv2play, viaplay, netflix, disney+ os

TV2play har ikke virket på mit… – Simone Nagel Kejlberg

TV2play har ikke virket på mit Phillips smart tv i et par uger nu… det vil ikke afspille uanset hvilket program jeg vælger. Ved i hvad der kan være galt?

Se tv, film og serier på TV 2 PLAY – YouSee

Du får fuld adgang til TV 2 PLAY’s app til iOS og Android, websitet https://play.tv2.dk, apps til Samsung, Philips og LG Smart TV, Android TV og Apple TV. Du …

Chromecast tv2 play – Find den bedste pris på Prisjagt

Tilbud og anmeldelser for Chromecast tv2 play. Vi hjælper dig med at finde butikken til TV. … Philips 58BFL2114 58″ 4K Ultra HD (3840×2160) LCD Android TV.

Tilbud og anmeldelser for Chromecast tv2 play. Vi hjælper dig med at finde butikken til TV

Keywords: tv2 play philips, tv2 play philips tv, tv2 play app philips smart tv, philips tv2 play