Fordele ved at vælge en rulleport i industrien

Skal du have en eller anden form for port i industrien, så bør du tage en rulleport med i dine overvejelser. Der er nemlig flere fordele ved at vælge en rulleport i forhold til eksempelvis en hejseport eller en anden form for portåbning. Læs meget mere om fordelene ved en rulleport herunder.

Det er en pladsbesparende type port

En rulleport er særdeles velegnet som en industriport. Det kan være som port i en lagerbygning, i et garageanlæg samt mange andre steder. En rulleport er en meget pladsbesparende løsning. 

Du skal nemlig ikke tænke på, at der skal være plads foran bygningen, når porten skal enten lukkes eller åbnes. Hvis pladsen er trang foran den bygning, hvor du skal have en port, er en rulleport helt klart den mest optimale løsning. 

Rulleporte optager heller ikke plads indendørs

Med en rulleport får du heller ikke frataget dyrebart indendørsareal, hvorfor du i stedet kan gøre brug af denne plads til andre formål. En rulleport optager ikke noget plads indenfor, da den ruller lodret op og ned.

Det vil sige, at der ikke er noget, der skal åbnes indad, så al pladsen er til din rådighed. Det kan være vigtige kvadratmeter, hvis du har en virksomhed med meget lidt plads. Er det tilfældet, gælder det om at udnytte pladsen maksimalt, og det kan gøres med en rulleport.

Porte til både store og mindre facadeåbninger

Rulleporte kan anvendes til store såvel som små facadeåbninger. Der findes altså en rulleport til ethvert formål.