Pift din have op i forårsmånederne

Foråret er i gang, og snart står sommeren for døren. Det er altså på høje tid, at du kommer i gang med at pifte din have op, så du kan nyde sommermånederne i stedet for at piske rundt i haven for at få styr på den. 

Det er rigeligt, at du hele tiden skal holde ukrudtet nede og slå græs m.m. Men hvordan kan du pifte haven op inden sommerens start? Find inspiration herunder.

Skift dit hegn ud med et nyt

Har du et gammelt slidt hegn, der har set bedre dage? Så kan et nyt hegn gøre underværker og give din have et helt nyt udtryk. Der findes mange forskellige former for hegn på markedet, så du kan finde et, der falder i din smag. Du kan eventuelt kigge nærmere på et smukt og holdbart pileflethegn, der er vedligeholdelsesfrit og som falder perfekt ind i naturen.

Gør drømmen om en terrasse til virkelighed

Hvis du altid har drømt om en terrasse, så er det måske på tide at gøre denne drøm til virkelighed. Der er ikke noget bedre end at slappe af på en flot og velindrettet terrasse. En terrasse danner nemlig rammen om mange dejlige timer. Du bør finde ud af, om du foretrækker en træterrasse eller en anden type terrasse.

Plant frugttræer og frugtbuske i din have

Nyder du at spise alle mulige slags frugter? Så er det helt perfekt at have sine egne i haven. Derved kan du plukke friske frugter og bær, når du har lyst til at spise dem. Det smager bare bedre med frisk frugt fra haven.